Diri diri gömüldüğü mezardan 4 gün sonra sağ çıkarıldı

18-05-2024
Etiketler Moldova Cinayet Polis
A+ A-

Haber Merkezi - Moldova'da 74 yaşında bir kadının ölü bulunmasıyla başlayan soruşturma, mezardan gelen sesler üzerine 62 yaşında diri diri gömülen bir adamın kurtarılmasıyla sonuçlandı. Mezarından 4 gün sonra sağ çıkan adam başına gelenler anlattı.

Moldova polisi, pazartesi günü 74 yaşında bir kadının, bir akrabası tarafından kendi evinde ölü bulunmasının ardından harekete geçti.

Polis, kadının ölümüyle ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı ve delil bulmak amacıyla köydeki evi arama başladı.

Yerin altından gelen yardım çığlıkları

Karar’ın DailyMail'den aktardığı habere göre; arama sırasında, evin yakınlarından gelen rahatsız edici sesler ve yardım çığlıkları polislerin dikkatini çekti.

Seslerin geldiği yere doğru ilerleyen polisler, kazmaya başladı ve toprağın altında derme çatma bir mezar buldular.

Mezarın içinde boynundan yaralanmış, ancak bilinci açık olan 62 yaşında bir adam bulundu. Diri diri gömülen adam polisin dikkati sayesinde mezarından sağ çıktı.

Diri diri gömdü

Kurtarılan adam, polise verdiği ifadede kendisinin ve 18 yaşındaki şüpheli ile cumartesi günü birlikte alkol aldıklarını ve tartışmaya başladıklarını söyledi.

Tartışmanın büyümesi üzerine şüphelinin ona bıçakla saldırdığı, ardından onu bodruma kilitleyip diri diri gömdüğünü ve girişi toprakla kapattığı iddia etti.

Hastaneye kaldırılan adamın tedavisi sürüyor.

Adamı gömdükten sonra kadını öldürdüğü düşünülüyor

Evinde ölü bulunan yaşlı kadının ise fiziksel saldırıya uğradıktan sonra öldüğü belirlendi. Kadının 18 yaşındaki akrabası cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Polisin sorgusunda şüphelinin kafa karıştırıcı ve tutarsız ifadeler verdiği öğrenildi.

18 yaşındaki katil zanlısının adamı gömdükten 1 gün sonra 74 yaşındaki kadını öldürdüğü tahmin ediliyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli