Mane’nin 18 yaşındaki eşi Aisha: Zamanımın çoğunu Kur'an okuyarak geçiriyorum

15-01-2024
Etiketler Sadio Mane Aisha Tamba Senegal
A+ A-

Haber Merklezi - Senegalli yıldız Sadio Mane'nin eşi Aisha Tamba, zenginlik ve şöhretinin kendisini değiştirmeyeceğini ve basit bir kadın olarak kalacağını söyledi.

Senegalli ünlü futbolcu Sadio Mane, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde kendisinden 13 yaş küçük olan 18 yaşındaki Aisha Tamba ile evlendi.

Düğün, 7 Ocak'ta Dakar'ın bir bölgesi olan Keur Massar'da gerçekleşti.

Dünyanın en zengin oyuncularından biri olan Sadio Mane, eşinin alışık olduğunun tam tersini yaşıyor.

Aisha, Dakar'ın sokakları henüz asfaltlanmamış fakir bir bölgede 30 kişilik ailesi ile bir evde yaşıyordu.

İngiliz Daily Mail’e konuşan Aisha Tamba, “Yeni hayatımın çok farklı olacağını biliyorum. Ama üzerimde herhangi bir baskı hissetmiyorum çünkü Sadio'nun şöhreti ve parası beni değiştirmeyecek. Beni ilgilendiren bu değil. İnancıma bağlı, mütevazi bir insan olarak kalacağım” dedi.

Aisha Tamba, “Bana bu kadar ilgi gösterilmesine alışkın değilim. Gösteriş yapmayı ve kişisel hayatlarımız hakkında konuşmayı sevmiyoruz. Ben çok ayakları yere basan bir insanım, böyle yetiştirildim ve sırf bu evlilik yüzünden hiçbir şey farklı olmayacak” diye ekledi.

Aisha'nın bu yılın sonlarında okul final sınavlarını tamamladıktan sonra Suudi Arabistan'a giderek Mane ile birlikte yaşaması bekleniyor.

Mane şu anda Fildişi Sahili'nde düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal kadrosunda yer alıyor.

Aisha Tamba, “Okul ödevleri dışında zamanımın çoğunu Kur’an-ı Kerim okumakla geçiriyorum” dedi.

Mane, Ağustos 2023'te Suudi ekibi Al Nassr'a 136 milyon euro karşılığında dört yıllık bir sözleşmeye imza ettı.

Ayrıca Mane, aralarında Audi RS7, Mercedes G63, Range Rover Vogue ve Bentley Continental GT'nin de bulunduğu milyon dolar değerinde lüks otomobillerden oluşan bir filoya da sahip.

Ancak aynı zamanda hayırsever çalışmalarıyla da tanınıyor ve memleketinde bir okul ve hastane inşa etmiş ve Senegal'deki çeşitli hayır kurumlarına yüzbinlerce lira bağışta bulunmuş.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli