Jeff Bezos Datça’da yemeğe 3,5 milyon TL ödedi

09-07-2024
Etiketler Jeff Bezos Amazon Datça Tatil
A+ A-

Haber Merkezi - Dünyanın en zengin iş insanı olduğu belirtilen Jeff Bezos'un, tatil yaptığı Datça’da arkadaşlarıyla birlikte lüks restoranda yediği yemeğe 100 bin Euro (3,5 milyon TL) ödediği iddia edildi.

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolarlık "Koru" adlı ultra lüks yatıyla Bodrum'a demirlemişti.

Haberler.com’da yer alan habere göre geçen yıl nişanlandığı Lauren Sanchez ile birlikte tatil yapan Bezos, yatlarında konuk ettikleri yakın dostlarıyla önceki akşam Datça'da Akdeniz ve Fransız mutfağı ağırlıklı yemek sunan lüks bir restoranda yemek yedi.

Bezos'un yemeğe tam 100 bin Euro (3,5 milyon TL) hesap ödediği öne sürüldü.

Jeff Bezos'un 136 metrelik ultra lüks diğer yatı "Flying Fox", Fethiye'ye Şubat ayında da demir atmıştı. Dünyanın en büyük 20 yatından birisi olan "Cayman Adaları" bayraklı "Flying Fox"un Fethiye iskelesinde 600 bin litre yakıt almıştı.

Almanya'da 2016 yılında inşa edilen ultra lüks yatta 22,5 metre genişliğinde, 12 metre uzunluğunda yüzme havuz, jakuzi, spa, spor salonu, su sporları alanları ve sinema salonları, iki helikopter pisti, biri ana süit, 10'u VIP olmak üzere 11 kabin bulunuyor. Kabinlerde 22 misafir ağırlanabiliyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli