VİDEO – Markete giren hırsız neye uğradığını şaşırdı; Son sözü 'öldüm' oldu

Haber Merkezi - ABD'nin Las Vegas kentinde dükkanı soymak için giren iki hırsızdan biri dükkan sahibi tarafından defalarca bıçaklandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan hırsızın o anları kameraya yansıdı.

Daily Mail’in haberine göre, geçtiğimiz Çarşamba günü Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde, maskeli 2 hırsız, Johnny Nguyen’in kasiyerlik yaptığı “Smokestrom Smoke Shop” adlı sigara dükkanına girdi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Nguyen'in şahıslara "Neden maske takıyorsunuz?" diye sorduğu ve onlardan “gitmelerini” istediği görülüyor.

Bir süre dükkanda bulunan kasiyer ile konuşan hırsızlardan biri paraların tutulduğu kasaya doğru geçmek isterken hiç beklemediği bir durum ile karşılaşıyor.

Eline aldığı bıçakla yakaladığı hırsızı defalarca bıçaklaman kasiyer, şahsı bacağı, vücudu ve ensesinden bıçaklamaya başlıyor. Diğer maskeli hırsızın ise olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Kameralara yansıyan görüntülerin devamında bıçaklanan hırsız "Öldüm" diye bağırıyor.

Olay hakkında basına konuşan Nguyen'in, “İlk başta normal müşteriler olduklarını düşündüm ve sonra maskeli olduklarını fark ettim. Silahlı olduklarını varsayarak kendimi savundum” dedi.

Nguyen, siyah giyinmiş soygunculardan birinin tezgahın üzerinden atlaması üzerine karşılık vermeye karar verdiğini söyledi.

Saldırgan iki genç daha sonra tutuklandı. Bıçak darbeleri ile ağır yaralanan kurban hastaneye kaldırıldı.