Turşu aromalı prezervatif piyasada

05-08-2017
Rûdaw
Etiketler Hinditan Turşu Prezervatif
A+ A-

Haber Merkezi - Hindistan'da bir şirketin, cinsel çekiciliği olmadığı düşünülen bir ürünü, turşu aromalı prezervatifi piyasaya sürdüğü bildirildi.

 

Manforce prezervatiflerinin bu son ürünü, Hindistan'nda şaşırtıcı şekilde rekabetçi olan prezervatif piyasasındaki yerini aldı.

 

Durex'in Hindistan'da patlıcan aromalı prezervatiflerin yanıs sıra, daha ‘geleneksel’ çilek, muz ve meyveler de var. Ancak turşu ya da yerel dildeki adıyla ‘achaari’nin Hint mutfağında özel bir yeri var. Her bölgenin kendi turşu çeşitleri bulunuyor ve pek de romantizmle eş anlamlı olarak algılanmadığı belirtiliyor.

 

“Bu tür kampanyalar daha çok dikkat çekmek için”

 

Grey Reklam Ajansı'ndan Sunil Lulla BBC'ye yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

 

“Bu tür kampanyalar daha çok dikkat çekmek için. Bu halkla ilişkiler kampanyasının gerçek bir ürüne dönüşüp dönüşmeyeceğini sadece şirketin kendisi bilir. Ancak güvenli cinsel ilişki etrafındaki tartışmaları beraberinde getireceğinden, bu tür çabalar desteklenmeli.”

 

Köşe yazarı Rajyasree Sen ise konuyla ilgili şöyle konuştu:

 

“Manforce bu konuda çok akıllı davrandı ve bu müşterilerini tanıdıklarını gösteriyor. Şirket üst sınıfları hedef almıyor. Ama buradaki asıl büyük soru turşu aromasının limonlu mu, acılı mı olacağı?

 

Her Hintliye hitap edecek aromayı nasıl bulacaklar? Umarım içinde sirke olmaz, olursa çok fazla soruna yol açabilir.”  (Kaynak: BBC Türkçe)

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli