Ukrayna Büyükelçiliği’nden Rûdaw’a tebrik mesajı

26-08-2024
Rûdaw
Etiketler Ukrayna Bağdat Büyükelçiliği Stevie Ödülleri
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Ukrayna’nın Bağdat Büyükelçiliği, ‘Bir Yıl Savaş’ belgeseliyle 2024 Stevie Ödülleri’ni kazanan Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik etti.

 Büyükelçilik, Rûdaw’a layık görülen bu ödüllerin, ortak bir çalışma ve çabanın ürünü olduğunu belirtti.

Ukrayna Büyükelçiliği, Rûdaw Medya Grubu’na gönderdiği tebrik mektubunda, "Irak’taki Ukrayna Büyükelçiliği, ‘Bir Yıl Savaş’ belgeseliyle 2024 Stevie Ödülleri’ni kazandığı için Rûdaw’ı tebrik etmekten onur duyuyor" ifadelerine yer verdi.

Stevie altın ödülüne layık görülen ‘Bir Yıl Savaş’ belgesine övgüde bulunan Ukrayna Büyükelçiliği mesajın devamında şunlara yer verdi:

“Belgeselin içeriği herhangi bir ideolojiyle bağlantılı olmayıp geniş insani ve gerçek bir küresel bakış açısına sahiptir.”

Rûdaw’ın altın ödül kazanan belgeseli, savaşın başlangıcından bir yıl sonra Ukrayna’daki savaşın derin izlerini gözler önüne seriyor.

Uluslararası medya kuruluşlarına yaptıkları önemli çalışmalar karşılığında verilen Stevie Ödülleri, prestijli ve değerli bir ödül olarak biliniyor. Daha önce de CNN, NBC, Al Jazeera ve Bloomberg gibi kuruluşlar Stevie Ödüllerine layık görülmüştü.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kürdistan Bölgesi Başkanlık Divanı Başkanı Fewzi Heriri

Fewzi Heriri: İran cumhurbaşkanıyla iyi ilişkilerin geliştirilmesi görüşüldü

Başkanlık Divanı Başkanı Fewzi Heriri, Kürdistan Bölgesi’nin kimseye karşı bir tehdit unsuru olmayacağını belirterek, “İranlı yetkililer sınırların sağlamlaştırılması konusunda oldukça müteşekkirler” dedi.