ERBİL – ‘Önümüzdeki 4 yıl boyunca Kürdistan Bölgesi Başkanlığı’ paneli

19-05-2019
Rûdaw
Etiketler Erbil Kürdistan Bölgesi Panel
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Başkent Erbil’de, siyasetçi, akademisyen ve aydınların katıldığı “Önümüzdeki 4 yıl boyunca Kürdistan Bölgesi Başkanlığı” konulu panel düzenleniyor.

 

Kürdistan Bölgesi Başkanlığı seçimleri için adaylık başvuruları geçen Çarşamba günü sona ermişti. Kürdistan Parlamentosu’nun seçimlerde aday olabileceklerin listesini bugün yada yarın kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

 

Kürdistan Bölgesi Başkanlığı’na Başkan Mesud Barzani’den sonra kimin geçeceği bu önümüzdeki günlerde Kürdistan Parlamentosu’nda gerçekleştirilecek olan seçimle belirlenecek.

 

Bu amaçla başkent Erbil’deki Rotana Otel’de, Rûdaw Medya Grubu'nun sponsorluğunda, “Önümüzdeki 4 yıl boyunca Kürdistan Bölgesi Başkanlığı” konulu bir panel düzenleniyor.

 

Panele konuşmacı olarak Kürt siyasetçi Muhammed Emin Penciwini, Kürdistanm Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanı Sero Kadir, Iraklı siyasetçi Nedim el-Cabri, Suudi Arabistan’dan araştırmacı Muhammed Askeri, Fransız araştırmacı Paul Leandri ve Türk akademisyen Tunç Taşdemir katılıyor.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli