Başkan Neçirvan Barzani Duhok Vilayeti'nin yerel idaresi ile bir araya geldi

15-09-2024
Etiketler Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani Duhok Duhok Film Festivali
A+ A-

Erbil (Rûdaw)  - Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Duhok Vilayetinin idari yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Kürdistan Bölgesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Duhok Valisi Ali Teter’in katıldığı toplantıda Duhok vilayetindeki genel durum, kamu hizmetleri sektörlerinin yanı sıra ilin ilçe ve kasabalarının ihtiyaçları ele alınarak, idari birimlerin karşılaştığı sorunlar ve bunların nasıl çözülebileceği tartışıldı.

Duhok Valisi ile idari kurumların yetkilileri, çeşitli alanlarda uygulama aşamasında olan veya hayata geçirme planlanan iş ve projelere değinirken, hizmetlerin nasıl iyileştirilebileceğine ilişkin görüş ile önerilerinini de sundu.

Toplantıda ayrıca Kürdistan Parlamento seçimlerinin hazırlıkları da ele alındı.

Açıklamada "Başkan Neçirvan Barzani, seçim kampanyasının barışçıl bir şekilde yürütülmesinin ve ilgili tarafların talimatlarının takip edilmesinin önemini vurguladığı" ifade edildi.

Toplantının sonunda Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, vatandaşlara ve bölgeye verdikleri hizmetlerden dolayı vali ve vilayetin idari birim yetkililerine teşekkür etti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli