AK Parti Siirt ve Iğdır il başkanları istifa etti

13-11-2019
Rûdaw
Etiketler AK Parti Iğdır Siirt
A+ A-

Haber Merkezi – AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 31 Ocak 2015’ten bu yana yürüttüğü AK Parti Siirt İl Başkanlığı görevinden bugün itibarıyla istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından istifasıyla ilgili paylaşımda bulunan Çalapkulu, “1747 gündür büyük bir şeref ve gururla yürüttüğüm AK Parti Siirt İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla ayrılıyorum” dedi.

Iğdır İl Başkanı  istifa etti

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz'ın da 6 yıldır yürüttüğü görevinden istifa ettiği belirtildi.

Aavukat olan Tutulmaz’ın, 2020 yılı Haziran-Temmuz ayında yapılacak olan AKP kongresinde aday olmayı düşünmediği için istifa ettiği bildirildi.

DHA, yeni il başkanı atanana kadar geçici olarak İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Ferdi Turan'ın başkanlık yapacağını duyurdu.

Ahmet Tutulmaz, 25 Haziran 2018 genel seçiminde AK Parti'den milletvekili adayı olmuştu.

Dün de Amasya ve Kütahya il başkanları istifa etmişti

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek dün, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş de görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Çetinbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le yapmış olduğu görüşme sonucu görevinden ayrıldığını belirtti.

Çetinbaş, “Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle” demişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli