Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Amedspor servis aracına el koydu

13-09-2019
Maşallah Dekak
Belediye tarafından el konulan otobüs
Belediye tarafından el konulan otobüs
A+ A-

Diyarbakır (Rûdaw) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi\ Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden kadın futbol takımı ve altyapı takımlarına tahsis edilen servis otobüsüne hiçbir gerekçe göstermeden el koyduğu belirtildi.

Amedspor kulübü sporcularından alınan bilgilere göre, kadın liginde en üst klasmanda mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı ile Amedspor Altyapı takımlarına tahsis edilen otobüsün belediye ekiplerince el konuldu.

Sporcular, “Tek bir otobüsle kısıtlı imkanlarla Talyetepe’de bulunan Amedspor Tesisleri’ndeki idmanlara gelen sporcular ve ailelerin servis otobüsüne belediye tarafından el konulması sportif faaliyetlere destek verme sorumluluğu ile bağdaşmadığını" belirtti.

İdmanlara gidiş gelişlerinin kısıtlandığını ifade eden sporcular, belediyenin biran önce otobüsü iade etmesi istedi.

Bünyesinde Kadın Erkek yaklaşık 300’e yakın sporcusu bulunan Amedspor'un konuyu federasyona intikal ettirmesi bekleniyor.

Sporcular, “Futbolcuyuz ve hayallerimiz var. Servisimizin geri verilmesini istiyoruz” diyerek belediyenin kararına tepki gösterdi.

Daha önce de aynı otobüs önceki kayyum döneminde belediye oto parkına çekilmiş ve kamuoyundan gelen yoğun tepkiler üzerine otobüs Amedspor’a iade edilmişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli