Duhok’ta katliam gibi kaza: Aynı aileden 8 kişi hayatını kaybetti

08-10-2022
Etiketler Duhok Trafik Kazası Adli Tıp Kurumu
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Duhok’ta, Berdik-Şêxan yolu üzerinde minibüs ile karşı yönden gelen kamyonun  çarpışması sonucu aynı aileden 5’i çocuk 8 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Bugün akşam saat 20:30 sıralarında Bedrik-Şêxan yolu üzerinde aynı aileden 11 kişiyi taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı.

Elkuş Nahiyesi Müdürü Lara Yusuf, Rûdaw’a yaptığı açıklamada, kazada 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralandığını söyledi.

Ailenin Semel kazasında ikamet ettiğini belirten Yusuf, “Maalesef 22 kilometrelik bu yol yıllardır tek şerit olduğu için farklı kazalara şahit oluyoruz” dedi.

Hayatını kaybedenlerden 5’i çocuk

Edinilen bilgilere göre, kazada ölenlerden 5’i çocuk. Çocukların anne ve babaları ile birlikte dedeleri de bu kazada yaşamını yitirdi.

Rûdaw muhabiri, hayatını kaybedenlerin cenazelerinin Duhok Adli Tıp Kurumu’na, yaralıların ise hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

Hastane önüne gelen ailenin akrabaları, yaralıların üçünün de durumunun ağır olduğu bilgisini paylaştı.  

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

 Kerkük İl Meclisi'ndeki Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Fraksiyonu Başkanı Hasan Mecid

Irak'taki nüfus sayımında Kürtleri bekleyen tehlike: KDP'li yetkiliden uyarı!

Irak'ta 30 Ekim'e kadar sürecek nüfus sayımı için kayıt işlemleri başladı. KDP Fraksiyonu Başkanı Hasan Mecid, tartışmalı bölgelerde 140. Maddenin yerini alabileceği endişesiyle şehir dışında yaşayan Kerküklü Kürtlerin geri dönmesi çağırısında bulundu.