Başkan Barzani: KDP, Kürdistan halkının çıkarlarının koruyucusu olmalıdır

08-07-2023
Etiketler Başkan Barzani KDP Kürdistan Parlamentosu
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Başkan Barzani, “KDP, Kürdistan halkının başlıca umududur. KDP’nin Kürdistan halkının çıkarlarının ve Kürdistan toplumunun yüksek kültürünün koruyucu olması gerekiyor” dedi.

Kürdistan Parlamentosu’ndaki KDP fraksiyonuyla Pirmam’da bir araya gelen Başkan Barzani, Kürdistan Demokrat Partisi’nin (KDP) Kürdistan halkının çıkarlarının koruyucusu olması gerektiğini ifade etti.

KDP fraksiyonu üyelerine Kürdistan Parlamentosu'nun bu dönemindeki rolleri ve çabaları için teşekkür eden Başkan Barzani, fraksiyon üyelerini, Kürdistan halkı ve KDP için farklı alanlardaki hizmetlerini sürdürmeye davet etti.

KDP’nin Kürdistan halkının umudu olduğunu belirten Başkan Barzani, şunları kaydetti:

“KDP, Kürdistan halkının başlıca umududur. KDP’nin Kürdistan halkının çıkarlarının ve Kürdistan toplumunun yüksek kültürünün koruyucu olması gerekiyor.”

Başkan Barzani, Kürdistan Bölgesi ve bölge genelindeki siyasi duruma da değinerek Kürdistan Bölgesi ve Irak arasındaki ilişkilere dair değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani

Başkan Neçirvan Barzani’den Hicri yeni yılı mesajı

Hicri yılbaşı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Neçirvan Barzani, “Bu kutsal yıldönümünü Kürdistan ve Irak'taki tüm dini ve etnik topluluklar arasında karşılıklı kabulu, daha fazla dayanışmayı ve hoşgörü kültürünü teşvik etmek için bir fırsat haline getirelim” dedi.