Genç kadına silah zoruyla tacizde bulunan şahıslar gözaltına alındı

08-05-2023
Foto: Rûdaw
Foto: Rûdaw
Etiketler Süleymaniye Tazic Polis
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Süleymaniye Polisi, genç bir kadını kırsal bölgeye götürüp zorla tacizde bulunan ve o anları cep telefonuna kaydeden iki kişiyi gözaltına aldı.

Süleymaniye’de iki kişinin silah zoruyla bir kadına tacizde bulunduğunu gösteren görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Görüntülerde şahıslardan birinin elindeki tabanca ile kadını tehdit ederek havaya ataş ettiği, diğerinin ise cep telefonu ile kaydettiği görülüyor.

Rûdaw’a konuşan Süleymaniye Polis Müdürlüğü Sözcüsü Serkewt Ahmed, görüntülerde kadına tacizde bulunan ve o anları kaydeden şahısların gözaltına alındığını söyledi.

Sözcü Ahmed, “Genç kadın her iki şahsı da tanıyor. Arkadaşlıkları var. Kendisini Goyje Dağı’na pikniğe çağırıp böyle bir saldırıda bulunuyorlar. Kaydettiği görüntülerle de kadını tehdit etmeyi planlamışlar” dedi.

Olayın genç kadının şikayeti üzerine ortaya çıktığını belirten polis sözcüsü, şahısların daha önce de kadına benzer bir saldırıda bulunduğunun ortaya çıktığını ve başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığını söyledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli