Soran Üniversitesi rektöründen "Bestoon Talk" programına övgü

06-02-2024
Etiketler Bestoon Talk Bestun Osman Soran Üniversitesi
A+ A-

Soran (Rûdaw) - Soran Üniversitesi, Rûdaw TV’de yayınlanan Bestoon Talk programını nedeniyle moderatör Beston Osman’a plaket verdi. Üniversite rektörü Şêrwan Şerif, "Bestoon Talk programı yetkilileri ve vatandaşları birbirine yakınlaştırmayı başardı” dedi.

Rûdaw TV’de geçtiğimiz yıl Mayıs ayından beri yayınlanan “Bestoon Talk” programı, bu süre zarfında Kürdistan Bölgesi ve Irak’tan üst düzey yetkilileri konuk ederek gençlerin kendilerine soru sormasına olanak sundu. Program konu ve konukları ile büyük ses getirdi.

Bu amaçla Soran Üniversitesi, moderatör Beston Osman’a plaket sundu.

Üniversite rektörü Şêrwan Şerif, “Bestoon Osman bu ödülü hak ediyor çünkü programı çok etkili, üniversitemizin öğretmenleri ve öğrencileri programı dikkatle takip ediyor. Program yetkilileri ve vatandaşları birbirine yakınlaştırmayı başardı” diye konuştu.

Şerif,  Soran Üniversitesi öğrencilerinin Bestoon Talk programına katılmaktan ve üniversitenin de programa ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Sunucu Beston Osman da Soran Üniversitesi'nin Kürdistan ve Irak'taki tüm üniversiteler arasında çok özel bir yeri olduğunu söyledi.  

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ve Irak Yüksek Yargı Konseyi Başkanı Faik Zidan

Başkan Neçirvan Barzani'den Irak Yüksek Yargı Başkanına destek

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, bir ABD kongre üyesi tarafından ‘İran’ın adamı olmakla’ suçlanan Irak Yüksek Yargı Konseyi Başkanı Faik Zidan’a desteğini açıkladı.