Rûdaw Chatham House’a üye oluyor!

Rûdaw Medya Grubu, büyük bir ortak şirket olarak Chatham House (Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü) Araştırmalar Merkezi’ne üye olduğunu duyurmaktan mutluluk duyar. Bu, Rûdaw'ın uluslararası ortaklıklarını ve dünyaca ünlü kurumlarla küresel koordinasyonunu genişletme adına ileriye dönük yeni bir adımdır.

Chatham House’a üyelik Rûdaw’a tanınmış uzmanlara, araştırmalara ve küresel ağlara erişim imkanı sağlayacak. Bu ortaklık, Rûdaw'a küresel meseleleri ele alması konusunda daha geniş ve kapsamlı bir bakış açısı kazandıracak ve böylece Rûdaw izleyicileri, okurları ve dinleyicileri küresel olaylar hakkında daha geniş bir anlayış imkanına sahip olacak.

Chatham House üyeliği, Rûdaw'a yetkililer, akademisyenler ve profesyoneller tarafından düzenlenen Chatham House seminer, konferans ve etkinliklere özel erişim olanağı sağlayacak. Bu etkinlikler derinlemesine tartışmaları, fikir alışverişini ve küresel konularda en iyi çözümlerin sunulmasını teşvik ediyor.

Rûdaw, uluslararası kurumlarla kurduğu anlamlı koordinasyonun yanı sıra çalışmalarını geliştirmek için yeni ortaklıklar aramaya devam ediyor.

Bu ortaklık sayesinden yakın gelecekte Rûdaw’dan meslektaşlarımız Chatham House etkinliklerine katılacaktır.

Rûdaw Medya Grubu

4 Kasım 2023