Adele: Zayıf kızları çekici bulmuyorum!

12-02-2016
Etiketler Adele Şarkı Spor Yemek
A+ A-

Haber Merkezi – Ünlü şarkıcı Adele, zayıf kızları çekici bulmadığını, “Spor salonuna gitmektense arkadaşlarımla öğle yemeğine gitmeyi tercih ederim” dedi.

 

Adele, üçüncü albümü 25'le 2015'in en çok satan albümüne imza attığı, ilk hit şarkısı 'Hello' yayınlandığı ilk haftada 1 milyondan fazla indirildi ve YouTube'da izlenme oranı 1 milyarı geçen en hızlı klip oldu.

 

Verdiği röportajlarda, kısa ve kendinden emin cevaplar veren 27 yaşındaki şarkıcı,”Çok cesurum. Kimseden korkmam, Korktuğum tek kişi var, o da kendim” diyor.


 

Müzik yapmaktan başka amacının olmadığını söyleyen Adele, “Ben müzisyen olabilmek için müzik yapıyorum, Playboy'a kapak olabilmek için değil” şeklinde konuştu.

 

İyi yemek ve iyi şarabı sevdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Eğer harika bir vücudum olsaydı da herhalde göğüslerim ve popomu kimse için açmayı düşünmezdim” dedi.

 

Adele “Lady Gaga'nın ve Katy Perry'nin göğüslerini ve poposunu izlemeyi ben de seviyorum, hatta bayılıyorum, ama benim müziğim böyle bir şey değil, ben gözler için değil kulaklar için müzik yapıyorum” ifadesini kullandı.


 

Artık Twitter'I kullanmadığını söyleyen Adele, “ menajerlik benim yerime tweet'liyor çünkü sarhoş kafa tweet'lemeye kalktım ve ortalık biraz karıştı” ifadesini kullandı.

 

Kendine has duruşuyla bilinen Adele, “Eğer bir erkek size ıslık çalarsa, karşılık vermeyin, siz bir hanımefendisiniz, bir köpek değil” dedi.

 

Tuhaf diye nitelendirdiği takıntılarının olduğunu ifade eden Adele, “Bana gönderilen doğumgünü kartlarının hepsini biriktiririm, hatta koleksiyonum bile var” şeklinde konuştu.

Adele: “İyi görünmeyi önemsiyorum ama modayla aramda hep bir mesafe oldu. Zayıf kızları pek çekici bulmuyorum, mutlu ve sağlıklı olun. Hiçbir zaman nasıl göründüğümle ilgili dertlerim olmadı. Spor salonuna gitmektense arkadaşlarımla öğle yemeğine gitmeyi tercih ederim” dedi. 



Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli