Ünlü aktör Aamir Khan Türkiye’de film çekecek

10-08-2020
Rûdaw
Aamir Khan - Niğde Foto: İHA
Aamir Khan - Niğde Foto: İHA
Etiketler Aamir Khan Niğde Bollywood
A+ A-

Haber Merkezi - Bollywood sinemasının en önemli isimlerinden olan Aamir Khan, yeni filminin çekimleri için Niğde'ye geldi. Oyuncunun Türkiye'ye geldiğini öğrenen hayranları ise virüse aldırış etmeden Khan'ın kaldığı otele akın etti.

Yazdığı, yönettiği ve oynadığı kült filmlerle adından söz ettiren ünlü aktör Aamir Khan, 'Forrest Gump' filminin uyarlaması olarak çektiği 'Laal Singh Chaddha'nın koronavirüs salgını nedeniyle yarıda kalan çekimlerini Niğde'nin Çamardı ilçesinde bulunan Demirkazık bölgesinde tamamlamak için 3 gün önce kente geldi.

Hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Khan, bol bol selfie çekimi yaptı.

Otelde ünlü oyuncuyla görüşen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek yaptığı açıklamada Amir Khan’ın oynadığı filmin bir bölümünün Niğde’de çekilmesinin ilin tanıtılması açısından önemli olacağını söyledi.

Şimşek, filmin çekimi sırasında gerekli desteği göstereceklerini belirterek, “Bu filmi gören kitleler, bu bölgeyi görmek isteyecekler. Bu film çekildiği zaman, Demirkazık bölgesi, dünyada tanınır hale gelecek. Hintliler açısından bir destinasyon olacağına inanıyorum” dedi.

Şu anda ekibin nerelerde çekim yapacaklarını tespit ettiğini ifade eden Yılmza Şimşek, “Demirkazık bölgesini tespit etmiş durumdalar. Ekim ayı içinde yaklaşık 300 kişilik bir ekip, 45 gün boyunca çekim gerçekleştirecek. Özellikle bir savaş sahnesinin bölgemizde çekilmesi planlanıyor.. Aamir Khan'ın Niğde ve yöresini çok beğendiğini belirtti. Özellikle Aladağlar ve Demirkazık Dağı'nı çok beğenmiş. Aamir Khan, Demirkazık Dağı'nı Hindistan'daki dağlara benzettiğini ve burasının bir çok film çekimi için uygun bir bölge olduğunu ifade etti" diye konuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli